Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Wypadek w Radomsku. Rowerzystka potrącona przez BMW trafiła do szpitala

NOWE
Wypadek w Radomsku. Rowerzystka potrącona przez BMW trafiła do szpitala

Puchar Polski MMA. Szymon Jaśkowiak zajął pierwsze miejsce i zdobył złoty medal

NOWE
Puchar Polski MMA. Szymon Jaśkowiak zajął pierwsze miejsce i zdobył złoty medal

Polecamy

Matura z angielskiego na poziomie rozszerzonym 2024. Tu będą odpowiedzi i arkusz

Matura z angielskiego na poziomie rozszerzonym 2024. Tu będą odpowiedzi i arkusz

Tygodniowy przegląd prasy w Brzezinach, (5.05-11.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Brzezinach, (5.05-11.05.2024)

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz