MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

22-latek zachłysnął się wodą na Żwirowni w Rzeszowie. Trafił do szpitala

22-latek zachłysnął się wodą na Żwirowni w Rzeszowie. Trafił do szpitala

XIII „Zalewaya” – plażowa impreza na otwarcie wakacji nad zalewem już w niedzielę

XIII „Zalewaya” – plażowa impreza na otwarcie wakacji nad zalewem już w niedzielę

Polecamy

Nie uwierzysz, ile czasu trwa najdłuższy lot świata. Nie każdy by wytrzymał

Nie uwierzysz, ile czasu trwa najdłuższy lot świata. Nie każdy by wytrzymał

Tragiczny stan kąpielisk w Hiszpanii. Czarne flagi pojawiły się nawet w kurortach

PILNE
Tragiczny stan kąpielisk w Hiszpanii. Czarne flagi pojawiły się nawet w kurortach

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?