Plebiscyt kulinarny Expressu Ilustrowanego. Pierwsze zgłoszenia

m.martynelis@dziennik.lodz.pl
Najlepszy lokal w Zgierzu
Klub Muzyczny Agrafka, ul. Mielczarskiego 1
Lokal powstał dziewięć lat temu na zrębach kultowego wśród młodzieży klubu MocArt i dzielnie podtrzymuje jego koncertowe tradycje. Na mikroskopijnej scenie, przed zgierską publicznością występowali min. Czesław Mozzil i Tymon Tymański. Motorem napędowym tego miejsca są Rafał Kaczmarek i jego żona Agata Drewnicz-Kaczmarek. Dzięki ich zamiłowaniu do piwa w karcie jest do wyboru jest ponad 80 jego gatunków.
Najlepszy lokal w Zgierzu Klub Muzyczny Agrafka, ul. Mielczarskiego 1 Lokal powstał dziewięć lat temu na zrębach kultowego wśród młodzieży klubu MocArt i dzielnie podtrzymuje jego koncertowe tradycje. Na mikroskopijnej scenie, przed zgierską publicznością występowali min. Czesław Mozzil i Tymon Tymański. Motorem napędowym tego miejsca są Rafał Kaczmarek i jego żona Agata Drewnicz-Kaczmarek. Dzięki ich zamiłowaniu do piwa w karcie jest do wyboru jest ponad 80 jego gatunków. Gappa
Choć od rozpoczęcia plebiscytu kulinarnego minęły dopiero cztery dni to czytelnicy Expressu Ilustrowanego nadesłali już ponad czterdzieści zgłoszeń. Większość z nich dotyczy ulubionych pub-ów, klubów, restauracji i dyskotek. Są też kandydatury najlepszych barmanów, kelnerów i szefów kuchni. Zgodnie z zapowiedzią publikujemy pierwsze sylwetki uczestników zabawy.

Zaciętą walkę będzie można obserwować na bieżąco na stronie internetowej expressilustrowany.pl. Ci, którzy dostaną najwięcej głosów otrzymają nagrody:

Najlepszy barman, kelner i szef kuchni - zaproszenia na weekendowy pobyt dla dwojga w luksusowym Zamku Arcybiskupów Gnieźnieńskich w Uniejowie (do dyspozycji sauny, łaźnia parowa, baseny z solanką, bufet wodny, baseny rekreacyjne, solaria, grota solna, tężnia a nawet specjalna komora śnieżna).
Najlepszy lokal - kampanie reklamowe wartości 2 tys. zł na łamach Expressu Ilustrowanego.
W piątek w naszej gazecie opublikujemy sylwetki kolejnych uczestników zabawy. Opiszemy ciekawe zdarzenia z historii lokali oraz anegdotki z życia ich pracowników.

Kolejne prezentacje będą pojawiać się w każdy piątek, sobotę i poniedziałek aż do zakończenia głosowania, które nastąpi 27 maja.

Plebiscyt rozgrywamy w czterech kategoriach. Z nadesłanych propozycji wybierać będziemy najlepszy lokal, najlepszych barmana/kelnera i barmankę/kelnerkę oraz najlepszego szefa kuchni.

Swych ulubieńców można zgłaszać e-mailem z nazwą i adresem ulubionego lokalu lub imieniem i nazwiskiem ulubionego członka obsługi oraz nazwą lokalu, w którym pracuje na adres m.kondorowska@express.lodz.pl.

Kandydatury będą przyjmowane do północy, 6 maja. Głosowanie rozpocznie już 26 kwietnia.

Przypominamy - chcąc zdobyć jak największą ilość głosów nasi kandydaci mogą zachęcić do udziału w plebiscycie swych klientów i znajomych. By im w tym pomóc specjaliści z działu promocji przygotują dla nich akcję informacyjną. Dla lokali wydrukują plakaty i materiały reklamowe a dla pracowników specjalne wizytówki.

Głosowanie będzie odbywać się przy pomocy SMS-ów. Każda wysłana wiadomość uprawniać będzie do darmowego pobrania elektronicznej wersji naszej gazety.

Zapoznaj się z regulaminem plebiscytu

Dopłaty do cen energii

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie