MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jesteśmy przyzwyczajeni, że mamy wszystko na wyciągnięcie...
fot. Narodowe Archiwum Cyfrowe

Nasze babcie wiedziały, co dobre. Niektóre ich nawyki powinny wrócić do łask? Tak to się wtedy robiło

Kuchnia na dworze używana do gotowania w lecie - 1942 rok

Jesteśmy przyzwyczajeni, że mamy wszystko na wyciągnięcie ręki. Wyrzucamy do śmieci masę produktów, z których nasze babcie przygotowałyby pyszne dania. Gotowanie z resztek i obierków to też sztuka! I #zerowaste.

Zobacz również

Prof. Jacek Nowakowski ponownie rektorem Uniwersytetu Bielsko-Bialskiego

Prof. Jacek Nowakowski ponownie rektorem Uniwersytetu Bielsko-Bialskiego

Wykład tylko dla dorosłych i Noc Muzeów w Grudziądzu. Program na weekend

NOWE
Wykład tylko dla dorosłych i Noc Muzeów w Grudziądzu. Program na weekend

Polecamy

Jak podcierać się po kupie? Specjaliści odradzają używania tej jednej rzeczy

Jak podcierać się po kupie? Specjaliści odradzają używania tej jednej rzeczy

Wiosenny kwiat zdrowszy od soi. Te nasiona jedz, gdy chcesz schudnąć i obniżyć cukier

Wiosenny kwiat zdrowszy od soi. Te nasiona jedz, gdy chcesz schudnąć i obniżyć cukier

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia